Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Under overskriften "I smadrer verdenshavene" bliver der ikke lagt fingre imellem, når direktør Anders Barsøe fra Letz Sushi skal sige, hvad han mener om sushi-konkurrenternes brug af blandt andet tun, skriver FødevareWatch.dk.
"Spiser man "all you can eat running sushi" for 169 kr. – eller andre billige buffettilbud – bliver man som forbruger nødt til at tænke over, hvordan det kan være så billigt. Det estimeres, at op mod en tredjedel af den solgte tun til restauranter er fanget af piratfiskere, der anvender kemi og planteekstrakter for at få kødet til at blive lyserødt, selv om det måske er i fordærvelse," hedder det fra Anders Barsøe i en meddelelse sendt til FødevareWatch.
Letz Sushi er senest blevet certificeret B-Corp-virksomhed efter samarbejde med non-profit organisationen B Lab, der måler, vurderer og sætter en række juridiske krav til virksomheders sociale og miljømæssige aftryk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025