Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hele søndag var der travlt i restaurant Flammen, der i denne uge åbnede i Glostrup. Søndag var de 40 nye ansatte nemlig samlet til oplæring, skriver Folkebladet for Glostrup, Brøndby og Vallensbæk.
”Flammen skal være et sted, hvor der er plads til alle, alle sociale lag og alle aldersgrupper. Vi er gode til store selskaber, men her er også plads til to mennesker, der gerne vil have en hyggelig middag. Her er mange hyggelige kroge, så du fornemmer ikke, at det er en stor restaurant, når du er ude at spise. Stemningen er afslappet, her er varme og hyggelige rammer,” siger Mikkel Norup, der er general manager i den nye restaurant.
Restauranten har plads til 250 gæster af gangen. Restauranten i Glostrup er kædens 16. restaurant. Kæden er familieejet og startede oprindeligt i Kolding.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025