Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bone's, der er kendt for spareribs og softice ad libitum, havde tilbagegang i 2018, da den varme sommer betød færre spisende gæster i kædens restauranter, skriver Retailnews.dk.
Samlet endte overskuddet på 2,7 millioner kroner i 2018, hvilket er et fald fra 8,8 millioner kroner i 2017. Det er samtidig det laveste overskud siden 2003.
”Vi er glade for, at vi alligevel tjente penge og ikke er belastet af en høj gæld, så vi har plads til at starte nye projekter. Men resultatet er selvfølgelig ikke tilfredsstillende,” siger Jan Vinther Laursen.
Fra omkring slutningen af april til starten af august havde Bone's ifølge direktør og medejer Jan Vinther Laursen 10-15 procent lavere omsætning end normalt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025