Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bone's, der er kendt for spareribs og softice ad libitum, havde tilbagegang i 2018, da den varme sommer betød færre spisende gæster i kædens restauranter, skriver Retailnews.dk.
Samlet endte overskuddet på 2,7 millioner kroner i 2018, hvilket er et fald fra 8,8 millioner kroner i 2017. Det er samtidig det laveste overskud siden 2003.
”Vi er glade for, at vi alligevel tjente penge og ikke er belastet af en høj gæld, så vi har plads til at starte nye projekter. Men resultatet er selvfølgelig ikke tilfredsstillende,” siger Jan Vinther Laursen.
Fra omkring slutningen af april til starten af august havde Bone's ifølge direktør og medejer Jan Vinther Laursen 10-15 procent lavere omsætning end normalt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025