Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At tage mod bestillinger fra restaurantens drive thru kræver en medarbejder med godt overblik, når mange ordrer skal organiseres, kommunikeres til køkkenet, håndteres både kunder og kontanter, skriver Washington Post.
Hos Good Times Burgers & Frozen Custard i Denver føler den nyeste medarbejder dog ikke presset. Det er nemlig en computer med kunstig intelligens. Og skulle noget gå galt, kan virksomhedens nye system stadig drives på den klassiske facon, hvor en person spørger til gæsternes ønsker.
Rob Carpenter er idémand til Valyrant AI, der har lavet systemet.
”Systemet fjerner friktion i relationen med gæster og mellem medarbejdere”, fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025