Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fokus på økologiske råvarer er vokset gennem en årrække, og mange virksomheder har taget Det Økologiske Spisemærke til sig. Men hvilken værdi giver certificeringen? Det vil en ny analyse af Aarhus Universitet og Fødevarestyrelsen kigge nærmere på.
Derfor ønsker de nu input fra restauranter og spisesteder om deres oplevelse af mærket, og hvilke barriere de oplevede, da de opnåede certificeringen med Det Økologiske Spisemærke.
Målgruppen er både virksomheder, som ikke allerede har det økologiske spisemærke allerede, og dem der er certificerede.
Spørgeskemaet er til medarbejdere, ledere eller beslutningstagere i virksomhederne, som har indflydelse på spisestedets indkøb af råvarer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025