Vi har altså brug for den udenlandske arbejdskraft ikke mindst i hotel- og restaurationsbranchen siger Benny Schou, lokalformand for HORESTA, til DR P4 Bornholm.

Han advarer derfor mod den hårde retorik i forhold til netop udlændinge og snakken om at smide dem ud af landet, der er en del af valgkampen.

“Det ville være en katastrofe for hele det danske arbejdsmarked, hvis man begynder at sende de folk hjem, som er integreret og har fast arbejde. Det vil være en katastrofe. Det er ikke kun hotel- og restaurationsbranchen, der har brug for den arbejdskraft, men det er der også mange andre i industrivirksomheder der har,” siger Benny Schou.

Blog: Brandbeskatning med et snuptag

En tredobling af afgifterne på engangsservice! Én ting er, at der var tale om en finanslov med hovedvægt på velfærd og klima. En anden, at man på denne måde med et snuptag brandbeskatter en branche, der er helt afhængig af at kunne bruge engangsservice, mener HORESTA adm. direktør.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne