Vi har altså brug for den udenlandske arbejdskraft ikke mindst i hotel- og restaurationsbranchen siger Benny Schou, lokalformand for HORESTA, til DR P4 Bornholm.

Han advarer derfor mod den hårde retorik i forhold til netop udlændinge og snakken om at smide dem ud af landet, der er en del af valgkampen.

“Det ville være en katastrofe for hele det danske arbejdsmarked, hvis man begynder at sende de folk hjem, som er integreret og har fast arbejde. Det vil være en katastrofe. Det er ikke kun hotel- og restaurationsbranchen, der har brug for den arbejdskraft, men det er der også mange andre i industrivirksomheder der har,” siger Benny Schou.

Turismens Vækstråd: Bæredygtig turisme sker i fællesskab

Regeringen har høje ambitioner for den grønne omstilling i Danmark. I 2030 skal vi have nedbragt CO2-udledningen med 70 pct. Men hvordan får vi sikret en bæredygtig turismedagsorden, således at det bliver en fordel og ikke bliver en økonomisk byrde for det danske turisme- og oplevelseserhverv at bidrage til den grønne omstilling?

Beskyldning: Airbnb er gift for boligmarkedet

Huslejerne er rekordhøje, mens der kun bliver bygget nyt i beskedent omfang. I mange slesvig-holstenske regioner er boligmarkedet ekstremt anspændt. Samtidig eksploderer aktiviteterne med udlejningsplatforme som Airbnb, Wimdu eller 9flats, hvor private tilbyder udlejning af ferieboliger som alternativ til hoteller, skriver Jydske Vestkysten.

Bornholm: Ny taxa vækker glæde hos HORESTA

Gudhjem Bus har udvidet forretningen, så selskabet nu også skal køre taxa. Det er dog ikke en helt normal taxa. Den primære opgave er nemlig at køre lodser, men når den ikke kører dem, vil den køre taxa på Øst- og Nordbornholm. Og den kombination gør, at det kan betale sig i lavsæsonen, skriver TV2 Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne