Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
“Hvorfor nogensinde spise kød igen?” Sådan starter Politikens madanmelder Lærke Kløvedal, da hun besøger The Pescatarian i februar 2019, skriver Dinnerbooking.com.
Nu gør den grønne fiskerestaurant sig bemærket med en ny titel som Årets Restaurant i forbindelse med Politikens Ibyen-pris 2019. Restauranten vandt efter at være nomineret sammen med eksempelvis Alouette, som fik sin første Michelinstjerne i år. Herudover var også eksempelvis Roxie nomineret, som er Michelinrestauranten Kadeaus lillesøster.
The Pescatarian er andet skud på stammen fra Johan Burich-Holck, som står bag den populære Bib Gourmand-restaurant Marv og Ben i København, der serverer anmelderrost, nordisk gastronomi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025