Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
“Hvorfor nogensinde spise kød igen?” Sådan starter Politikens madanmelder Lærke Kløvedal, da hun besøger The Pescatarian i februar 2019, skriver Dinnerbooking.com.
Nu gør den grønne fiskerestaurant sig bemærket med en ny titel som Årets Restaurant i forbindelse med Politikens Ibyen-pris 2019. Restauranten vandt efter at være nomineret sammen med eksempelvis Alouette, som fik sin første Michelinstjerne i år. Herudover var også eksempelvis Roxie nomineret, som er Michelinrestauranten Kadeaus lillesøster.
The Pescatarian er andet skud på stammen fra Johan Burich-Holck, som står bag den populære Bib Gourmand-restaurant Marv og Ben i København, der serverer anmelderrost, nordisk gastronomi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025