Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
To danskere løber med priser ved årets uddeling af den nordiske madpris Embla. Fra Danmark vinder Claus Meyer i kategorien "Nordisk madkommunikatør 2019", og Anne-Birgitte Agger vinder i kategorien "Nordisk mad til mange 2019".
Det er anden gang, at den nordiske madpris bliver uddelt. I år løber Danmark med to ud af syv priser:
”Hele tanken bag Embla er at styrke den fælles nordiske mad-identitet, kultur og øge interessen for nordisk mad uden for Norden”, siger Lone Marie Eriksen, der er chefkonsulent ved Landbrug & Fødevarer og projektleder på den danske del af Embla.
Det er de syv nordiske landbrugsorganisationer, herunder Landbrug & Fødevarer, der står bag den fælles nordiske madpris.
De syv vindere af Embla-prisen 2019 er:
- Færøerne, Grøna Oyggin, Nordisk råvareproducent 2019
- Finland, Ainoa Winery, Nordisk madhåndværker 2019
- Danmark, Anne-Birgitte Agger, Nordisk mad til mange 2019
- Danmark, Claus Meyer, Nordisk madkommunikatør 2019
- Færøerne, Gimburlombini - Nólsoy, Nordisk maddestination 2019
- Sverige, Bondens Skafferi, Nordisk madiværksætter 2019
- Finland, Hävikki-battle - Food waste-battle, Motiva Oy, Nordisk mad til børn og unge 2019
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025