Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da selskabet bag den kendte luksus-bøfkæde Mash for et år siden offentliggjorde et regnskab for 2017 med et tab på 4,3 mio. kr. på bundlinjen, gjorde ledelsen det klart, at resultatet var utilfredsstillende, og at man forventede "en klar forbedring af resultatet for 2018", skriver Børsen.
Sådan er det ikke just gået – tværtimod. Underskuddet i Copenhagen Concepts, der indeholder alle Mash-restauranterne, er i stedet blevet næsten femdoblet til et minus på 20 mio. kr. i 2018. Det viser det nyligt offentliggjort regnskab for 2018 fra bøfkoncernen.
"2018 var frem for alt kendetegnet ved en historisk varm sommer, som også satte sit præg på året, der samlet endte under det forventede," skriver direktionen bestående af stifter, direktør og hovedejer Jesper Boelskifte samt økonomidirektør Stig Bergstrøm.
Derudover er de røde tal ekstraordinært påvirket af en afskrivning på 13,3 mio. kr. i selskabets restaurant i Londons Soho-kvarter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 202531-10-2025 
 
- 
                            Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA31-10-2025 
 
- 
                            Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk31-10-2025 
 
- 
                            Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb31-10-2025 
 
- 
                            Nu åbner Rox Resort i Køge31-10-2025 
 
- 
                            Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring31-10-2025 
 
- 
                            Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde31-10-2025 
 
- 
                            Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By31-10-2025 
 
