Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved europamesterskaberne for kokke, Bocuse d'Or Europe, i Torino sidste år, hvor det danske team med Kenneth Toft-Hansen som kandidat vandt bronze, blev hans assistent Christian Wellendorf vinder af specialprisen for bedste commis/assistent. Præmien bliver tildelt den commis, som klarer sig bedst i forhold til regler om blandt andet samarbejde, selvstændighed og ordenssans.
På grund af forvirring ved præmieoverrækkelsen modtog Christian ikke det velfortjente trofæ og hæderen ved arrangementet i Torino, men det lyder fra kok Jens Peter Kolbeck, som var en af de to dommere, der udpeger den bedste commis, at der ikke var nogen tvivl om, at Christian gjorde det bedst ved konkurrencen.
”Den bedste commis bliver først og fremmest valgt ud fra, hvordan samarbejdet kører med kandidaten. Det svarer til i Vild med dans, hvor det skal køre som et selvsikkert parløb, men derudover handler det også om selvstændighed, om hygiejne – fx at man skifter forklæde, når det trænger – om ordenssans og om effektivitet,” forklarer Jens Peter Kolbeck.
Præmien for bedste commis er en rejse til Frankrig med besøg på nogle af landets bedste restauranter. Den har Christian til gode efter det intense arbejde op til og under VM i Lyon i januar 2019.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025