Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det lyder umiddelbart som et dyrt projekt for Singapore Airlines at få en Michelin-kok til at lægge navn til den mad, der snart skal serveres fra 10.000 meters højde på selskabets fly.
Det er det bare ikke. Sammy Shafi, der ejer Michelin-restauranten Kokkeriet, har indgået et samarbejde med flyselskabet uden beregning. Planen er at sende stegt flæsk og persillesovs med over Den Bengalske Bugt mod Singapore fra april.
"Det er ikke et forretningsmæssigt træk. Motivationen for samarbejdet og mit personlige håb er at fremme Kokkeriets navn. Dertil er det at vise, at vi kan mere end at ligge på et trygt hjørne nede på Kronprinsessegade med køkkenet lige bag ved os," siger ejeren af den københavnske restaurant til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025