Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvis Danmark skal blive en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer, så skal der ifølge erhvervsministeren, Simon Kollerup (S) arbejdes med "et mindre, men bedre udvalg i buffeter og menuer" på hoteller og restauranter. Sådan skriver erhvervsredaktør Jens Berthelsen i Fyns Amtsavis.
”Der ligger nogle nemme greb, hvis man som hotel- eller kroejer kan lykkes med at lave grønnere alternativer, der er endnu lækrere end den mad, man har serveret igennem mange sæsoner”, sagde Simon Kollerup, da han uddybede sit synspunkt i interviewet.
Hos HORESTA har man udviklet sin egen strategi for bæredygtighed. Medlemmerne har - ligesom Simon Kollerup - indset, at fremtidens turister er optaget af deres klimaaftryk. HORESTA understreger dog også vigtigheden af, at alle dele af værdikæden bidrager til at løse problemet. Organisationen henviser til tal fra Miljøministeriet, der viser, at madspild på hoteller, restauranter og kantiner kun udgør 5,5 procent af det danske madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025