Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
To fridage på fire måneder. Det er de færreste, som vil stille sig tilfreds med det, men hvis man vil være Danmarks bedste kok, så kræver det en større indsats, og den er Bjarke Jeppesen, som til daglig er assisterende køkkenchef på Hotel Hesselet, villig til at levere. Også selv om det betyder, han meget sjældent kan holde fri, skriver Lokalavisen Nyborg.
For nylig blev han nummer to ud af 17 i semifinalen til konkurrencen Årets Kok, som er Danmarksmesterskabet for professionelle kokke.
”Og det var den placering, jeg kom efter, for jeg ville helst ikke vinde semifinalen og blive en alt for stor favorit. Det ville give et unødvendigt pres op til finalen”, siger han.
Til gengæld vil han gerne vinde selve finalen som Årets Kok 2020. Den finder sted 22. marts i Messecenter Herning under Foodexpo-messen. Her dyster de 10 bedste kokke fra semifinalen om at vinde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025