Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Antallet af daglige kuverter vokser markant hos Meyers Køkken, der ifølge en pressemeddelelse har opkøbt Massive Catering fra Hvidovre, skriver FødevareWatch.dk.
Ifølge meddelelsen producerer de ansatte i Meyers Køkken i dag mad til omkring 4500 mennesker, mens Massive Catering laver 3000 frokostkuverter til ansatte i virksomheder om dagen.
"Vi har fulgt Massive Catering og ejer Bo Sand Hersoug gennem noget tid og er imponeret over kvaliteten af deres mad og service. Vi ser et fantastisk match mellem Meyers Køkken og Massive Catering. Med Massive i familien kan vi i endnu højere grad tilbyde vores kunder et øget udvalg af frokostløsninger," udtaler Jesper Uggerhøj, adm. direktør i Løgismose Meyers.
Bo Sand Hersoug fortsætter med at lede og drive Massive Catering som hidtil, hedder det i meddelelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025