Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med sine kun 23 år er Christian Wellendorf Bak en af de yngste i puljen af talenter på Berlingskes prestigefyldte Talent 100, skriver Berlingske.
På få har han modtaget et hav af priser for sine færdigheder i køkkenet. Og i februar nåede han nye højder, da han var med på vinderholdet ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d'Or, og løb med prisen som verdens bedste »commis« eller kokkeassistent.
Som kok har hans succes imidlertid længe ligget i kortene, siger uddannelseschef i HORESTA Marianne Kragh, som har fulgt Wellendorf, siden han var kokkeelev.
”Han er simpelthen ikke til at bringe ude af ligevægt. Det så man til VM for kokkelever i Abu Dhabi, hvor hans skab gik i baglås midt i konkurrencen. Men han holdt hovedet helt koldt og endte alligevel med at blive nummer tre,” siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025