Boltens Food Court er seneste skud på stammen i det væld af madmarkeder, kaffebarer, bagerier og vinbarer, der har indtaget København især det seneste årti. Sidste år åbnede Reffen på Refshaleøen og Broens Madmarked ved Strandstræde i kølvandet på Papirøens lukning, og i løbet af de næste år slutter et madmarked bag Frederiksberg Rådhus sig måske til skaren af madudbydere.

Det enorme fokus på madoplevelser kombineret med en generel velstandsstigning i København har også gjort sit til, at mange iværksættere netop nu kaster sig ud i nye gastronomiske eventyr.

Det mener medlemschef i brancheorganisationen Horesta, Nadeem Wasi. Han understreger, at det ikke er en dans på roser, da københavnere efterhånden forventer et højt niveau.

”Konkurrencen stiger, i takt med at københavnerne har prøvet mere og mere og er blevet mere kræsne. Det stiller højere krav. Rammerne betyder også mere, end de har gjort tidligere. Det er for eksempel vigtigt, at der er siddepladser, og at der er en god atmosfære, hvor man kan vi spise sammen. Det betyder også, at nogle har det svært i markedet. Du skal enten gå totalt discount, eller også skal du være ekstraordinær. Det middelmådige er svært at overleve på,” siger Nadeem Wasi til Berlingske.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Rekordmange danskere tog på hotel - i Danmark

Der har været redt op til et velvoksent antal hotelgæster i den første halvdel af 2019 til og med juni måned, skriver Politiken. Faktisk har rekordmange danskere og udenlandske gæster lagt kroner i kassen, viser overnatningstal fra Danmarks Statistik.

Hotelkæder bygger løs i København

København står foran et regulært boom i byggeriet af hoteller, og Peter Haaber, der er administrerende direktør for hotelkæden Zleep Hotels, tror ikke nødvendigvis på, at de rejsende, der kommer til byen lige nu, alene kan besætte alle de nye hotelværelser, der er undervejs i løbet af de næste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne