Boltens Food Court er seneste skud på stammen i det væld af madmarkeder, kaffebarer, bagerier og vinbarer, der har indtaget København især det seneste årti. Sidste år åbnede Reffen på Refshaleøen og Broens Madmarked ved Strandstræde i kølvandet på Papirøens lukning, og i løbet af de næste år slutter et madmarked bag Frederiksberg Rådhus sig måske til skaren af madudbydere.

Det enorme fokus på madoplevelser kombineret med en generel velstandsstigning i København har også gjort sit til, at mange iværksættere netop nu kaster sig ud i nye gastronomiske eventyr.

Det mener medlemschef i brancheorganisationen Horesta, Nadeem Wasi. Han understreger, at det ikke er en dans på roser, da københavnere efterhånden forventer et højt niveau.

”Konkurrencen stiger, i takt med at københavnerne har prøvet mere og mere og er blevet mere kræsne. Det stiller højere krav. Rammerne betyder også mere, end de har gjort tidligere. Det er for eksempel vigtigt, at der er siddepladser, og at der er en god atmosfære, hvor man kan vi spise sammen. Det betyder også, at nogle har det svært i markedet. Du skal enten gå totalt discount, eller også skal du være ekstraordinær. Det middelmådige er svært at overleve på,” siger Nadeem Wasi til Berlingske.

HORESTA har fået nyt look

HORESTA er stolte af at kunne præsentere en ny hjemmeside og et nyt nyhedsbrev, hvor brugervenligheden er i højsædet

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne