Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mette Dahlgaard er gastronomisk chef på Gemyse, Nimbs grønne hjørne i Tivoli. Hun er udlært fra Aarstiderne ved Krogerup i Nordsjælland. Her var hun var med til at udvikle forløberen for måltidskasserne, måltidsposen, skriver Minby.dk.
”Grøntsager kan så meget mere end kød og fisk. Der er så meget diversitet. En gulerod er ikke den samme gulerod om sommeren som om vinteren, og når grønkål får frost bliver den helt crispy. Når man arbejder i et køkken skal man derfor hele tiden forholde sig til, hvor er den her grøntsag i sit liv. En kalveskank er bare en kalveskank. På vores kort er der både fisk og kød, men det er mere tilbehør til grøntsagerne,” siger Mette Dahlgaard, der selv spiser både fisk og kød.
Selvfølgelig spiser jeg kød – jeg er jo fra Jylland, uddyber hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025