Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med omkring 25.000 medarbejdere i godt 90 danske kantiner er Cheval Blanc Kantiner langt fra nogen lille spiller på det danske kantinemarked, skriver FødevareWatch.dk.
Selskabet er resultatet af en fusion mellem kantinevirksomhederne Claus Tingstrøm A/S og Cheval Blanc Service Restauranter A/S, og de to selskaber har netop fremlagt tallene for 2018.
Samlet er omsætningen i de to selskaber vokset med omkring 19 mio. kr. til cirka 290 mio. kr., bruttofortjenesten er vokset med omkring 14 mio. kr. til 173 mio. kr., og det endelige resultat er gået frem med knap 700.000 kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025