Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med omkring 25.000 medarbejdere i godt 90 danske kantiner er Cheval Blanc Kantiner langt fra nogen lille spiller på det danske kantinemarked, skriver FødevareWatch.dk.
Selskabet er resultatet af en fusion mellem kantinevirksomhederne Claus Tingstrøm A/S og Cheval Blanc Service Restauranter A/S, og de to selskaber har netop fremlagt tallene for 2018.
Samlet er omsætningen i de to selskaber vokset med omkring 19 mio. kr. til cirka 290 mio. kr., bruttofortjenesten er vokset med omkring 14 mio. kr. til 173 mio. kr., og det endelige resultat er gået frem med knap 700.000 kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
 - 
                            
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
 - 
                            
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
 - 
                            
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
 - 
                            
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
 - 
                            
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
 - 
                            
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
 - 
                            
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025