Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det skal være mere spændende at spise, når man er i Lalandia i Billund. Badelandet har givet madoplevelsen et løft med en gennemgribende ombygning af restauranten i centrets vandland, Lalandia Aquadome. Det nye spisesetup er inspireret af den populære food hall-trend, og gæsterne kan derfor nu vælge mad fra tre forskellige internationale køkkener, skriver Fødevarefokus.dk.
I Lalandia i Billund har man netop lagt sidste hånd på feriecentrets nye restaurantkoncept – Food Court. Lalandia har nytænkt hele madoplevelsen i centrets Aquadome med inspiration fra den populære food hall-trend, som gennem de senere år har vundet indpas i især de største danske byer. Det nye restaurantkoncept er inddelt i tre internationale køkkener: Et italiensk, et amerikansk og ikke mindst et asiatisk, der matcher vandlandets tropestemning.
”Vi har ikke alene haft en ambition om at hæve spiseoplevelsen i vores Aquadome i forhold til udvalget, tilberedningen og præsentationen af selve maden, men også i forhold til selve rammerne for spisningen, hvor vi har arbejdet på at skabe nogle flere afskærmede områder, hvor familien kan trække sig lidt fra vandlandet, mens de nyder maden”, fortæller adm. direktør i Lalandia, Jan Harrit.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025