Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bæredygtighed er på alles læber, skriver Tænketanken Frej, og FN’s Verdensmål har givet os en ramme for bæredygtig udvikling. Vi hører ofte om fødevareerhvervets bæredygtighedsudfordringer, der både gælder klimaaftryk, brug af kemikalier og biodiversitet. Alle problematikker der udfordrer opfyldelsen af FN’s Verdensmål.
Men hvilken rolle spiller dansk forbrug- og produktion af fødevarer egentlig for opfyldelsen af FN´s 17 Verdensmål? Kan landmanden mon bidrage til at gøre verden mere bæredygtig? Kan dansk teknologi og knowhow bidrage med løsninger i andre lande? Og hvad kan forbrugerne gøre for at sikre en stadig mere bæredygtig fødevareproduktion?
Det er omdrejningspunktet for Frejs Fødevarekonference 2018, hvor oplægsholdere og deltagere gennem vidensoplæg og workshop i fællesskab vil finde løsningsforslag til, hvordan dansk forbrug- og produktion af fødevarer kan bidrage til at gøre verden mere bæredygtig.
Læs hele programmet og tilmeld dig konferencen på Frejs hjemmeside eller her.
Tid: Torsdag d. 4. oktober 8.30 – 17.00
Sted: København, Restaurant Bellahøj, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finansloven for 2026 er indgået: Smal aftale mellem Regeringen og Konservative
23-10-2025
-
HORESTA præsenterer KV25-katalog om turisme
23-10-2025
-
Direktørskifte i nødlidende Jensens Foods
23-10-2025
-
Hotelbranchen strutter af optimisme på nordisk konference
23-10-2025
-
Scandic udvider i Aarhus med flere værelser og nyt udtryk
23-10-2025
-
Cabinn-stifter udvider i Fredensborg med opkøb af naboejendom
23-10-2025
-
Tilsynssag mod Stay starter debat om ulige konkurrence
23-10-2025
-
Fredet hotel i Ebeltoft kan blive ny filmefterskole
23-10-2025