Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bæredygtighed er på alles læber, skriver Tænketanken Frej, og FN’s Verdensmål har givet os en ramme for bæredygtig udvikling. Vi hører ofte om fødevareerhvervets bæredygtighedsudfordringer, der både gælder klimaaftryk, brug af kemikalier og biodiversitet. Alle problematikker der udfordrer opfyldelsen af FN’s Verdensmål.
Men hvilken rolle spiller dansk forbrug- og produktion af fødevarer egentlig for opfyldelsen af FN´s 17 Verdensmål? Kan landmanden mon bidrage til at gøre verden mere bæredygtig? Kan dansk teknologi og knowhow bidrage med løsninger i andre lande? Og hvad kan forbrugerne gøre for at sikre en stadig mere bæredygtig fødevareproduktion?
Det er omdrejningspunktet for Frejs Fødevarekonference 2018, hvor oplægsholdere og deltagere gennem vidensoplæg og workshop i fællesskab vil finde løsningsforslag til, hvordan dansk forbrug- og produktion af fødevarer kan bidrage til at gøre verden mere bæredygtig.
Læs hele programmet og tilmeld dig konferencen på Frejs hjemmeside eller her.
Tid: Torsdag d. 4. oktober 8.30 – 17.00
Sted: København, Restaurant Bellahøj, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025