Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På Kiin Kiin 71 kan man bogstavelig talt smage alt godt fra havet. På restaurantens hjemmeside står der, at de kræver to timer og tre kvarter af ens tid. De knap tre timer byder på fisk og skaldyr i alle afskygninger.
Det er sidste skud på stammen i en lang række af Michelin-kokken Henrik Ydes restauranter i København. Han forklarer, at deres nye koncept af inspireret af små restauranter i Tokyo, hvor gæsterne ofte sidder helt oppe foran kokken.
”Vi har fået fat i de to superkokke Takashi og Sherwin. Vi ville gerne helt ned i størrelse, som man ser mange steder i Tokyo. Der spiser man i baren i meget små restauranter,” siger Henrik Yde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025