Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Det her er det vildeste, vi har oplevet ved en åbning!” Sådan lyder det fra Karam Ayad, få minutter efter Skive har fået sin SushiMania-restaurant. Karam Ayad er direktør for kæden, der har over 20 restauranter i hele landet. Lanceringen blev markeret med gratis sushi til de fremmødte.
Karam Ayad har til Skive Folkeblad begrundet valget af Skive med, at flere lokale kunder besøger restauranterne rundt omkring i nærliggende byer. Om interessen vil være lige så stor om et par måneder, kan kun tiden vise.
Den nye restaurant har skabt nye arbejdspladser, der har betydet otte ekspedienter samt to kokke til restauranten. Kokkene har kæden selv uddannet til at lave mad til netop SushiMania, og de har arbejdet nogle måneder i en af kædens restauranter i Aarhus.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025