Hos SushiMania har man for nyligt gjort brug af HORESTAs medlemsfordel med Topdanmark og tilvalgt selskabet som forsikringspartner.

Direktør i SushiMania, Nathalie Ina Kühl, fortæller, at man fik en skræddersyet løsning og opnåede dækning på helt nye områder.

”For os er det vigtigt, at vores aftale hurtigt kan udvides, for vi er en forretning med store ambitioner, og løsningen skal matche med vores franchise-model. Vi har en væsentlig del af vores omsætning fra online-ordrer, og derfor er vi også sårbare ved for eksempel it-nedbrud eller hackerangreb. Med Topdanmark-aftalen er vi nu dækket ind, hvis den ubehagelige situation skulle opstå. Og så har vi selvfølgelig al den dækning, som det kræver at drive en professionel restaurantvirksomhed,” fortæller hun, og fortsætter:

”Jeg synes, at samarbejdet med Topdanmark er karakteriseret ved en fin og hurtig dialog. De har indsigt i vores branche, og det kræver ikke ti møder at lande på en løsning, der giver mening. Derfor står vi nu med en aftale, der dækker bedre end tidligere og til samme pris.”

Aftalen blev indgået med Martin Eriksen og Marcus Leth Dahl Thomsen, som er erhvervsassurandører hos Topdanmark. Sidstnævnte fortæller:

”Vi ved, hvad virksomhederne efterspørger, og samtidig udvikler vi hele tiden på vores løsninger. For ambitionen er jo altid, at kunder også er godt dækket, når de står i en situation, som er svær at forudse. Det kan være med behov for retshjælp, ved et hackerangreb eller noget helt tredje. Vi stræber altid efter en aftale, der matcher virksomhedens behov, og så byder vi selvfølgelig ind med rådgivning, hvor vi trækker på erfaring og indsigt fra vores øvrige kunder i erhvervet.”

Er du interesseret i at høre mere om HORESTAs medlemsfordel med Topdanmark? Så er du velkommen til at kontakte Marcus for mere information, 24 80 89 47, [email protected]

Restaurantkæde lukker ti steder

Hvis man vil have sushi fra kæden Sushimania bliver det fremover kun muligt i Nordjylland og i Kalundborg. Kæden af sushirestauranter, der blev stiftet i 2009, dropper således ti butikker, der indtil nu er blevet drevet af en franchisetager. Det oplyser Sushimania i en pressemeddelelse ifølge Nordjyske.

Log ind