Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lokalerne får ikke lov at stå tomme særligt længe, når Odense-restauranten Mmoks lukker til januar grundet sygdom. Jakob Spolum, som er køkkenchef på Ruths Hotel og tidligere souschef på kokkelandsholdet, åbner en ny frokostrestaurant på adressen sammen med Michelle Bøgelund Hemme. Det oplyser Jakob Spolum på sin Facebook-side.

Den nye restaurant H|O|S vil servere moderne smørrebrød af gode danske og fynske råvarer. Fredag og lørdag aften vil der også være mulighed for at bestille a la carte med masser af snacks og parrets favoritretter. Derudover byder restauranten ifølge Jakob Spolum på et unikt værtskab og god stemning i smukke omgivelser.

"Vi åbner Restaurant H|O|S med fokus på bæredygtighed og økologi og ikke mindst for at værne om den danske madkultur, og højne smørrebrødsniveauet i Danmark", skriver Jakob Spolum i sit Facebook-opslag.

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Log ind