Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gæsterne på Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotels gourmet-restaurant, kan se frem til at få vejledning om vin af en ny og ekstraordinært kompetent sommelier. En af restaurantens tjenere har netop bestået eksamen som sommelier på Vinakademiet med holdets højeste score i blindsmagning.
Det drejer sig om den 25-årige Nicolai Klokmose, der er "rigtigt glad og stolt" over resultatet på Vinakademiet:
"Blindsmagning er den disciplin, som alle sommelier-studerende ønsker at være den bedste i, så det er bare så fedt, at mine intense forberedelser til eksamenen har båret frugt”, fortæller han.
Restaurantchef og vinekspert i Treetop Restauranten, Karsten Hedegaard, er "imponeret" over Nicolai Klokmoses eksamen og glæder sig til hans unge kollega begynder som sommelier:
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025