Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Direktør, stifter og medejer af brygpubben Brus på Nørrebro, Tore Gynther, har gjort en forretning ud af danskernes tørst efter friskbrygget øl. Det bekræfter 2017-regnskabet for Brus ApS, der netop er fyldt to år. Brygpubbens bruttofortjeneste er firedoblet i løbet af 2017 og udgør ved udgangen af året 8,16 mio. kr.
"Vi har været gode til at lytte til vores kunder, som bliver ved med at vælte ind. Det er ikke nødvendigvis øl-nørder, der kommer ned til os. Det er fru Nørrebro og alle mulige andre, der har lyst til at få noget kvalitetsmad lavet fra bunden og nogle friske bajere," fortæller direktøren.
Pubben har også skiftet de første røde tal på bundlinjen ud med sorte, og sidste års resultat blev på 1,07 mio. kr. mod et minus på 1,15 mio. kr. året før.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025