Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lars Damgaard står i spidsen for en dansk virksomhed, A Hereford Beefstouw, som gennem 47 år har drevet bøfhuse i ind- og udland. En restaurantkæde der netop nu er ved at ruste sig til endnu hårdere dyst.
”Der er de seneste år kommet rigtig mange til, som vil have del af den kage. Der har aldrig været flere aktører på markedet end nu. Vi er for mange om at dele det. Så der kommer klart en stor opbremsning, hvor en del må give op,” spår Lars Damgaard.
Konceptet hos A Hereford Beefstouw er vokset, så der nu findes 10 restauranter i Danmark, en i Nuuk, Grønland, en i Gøteborg, Sverige samt to restauranter i Australien, Adelaide og Melbourne. Dertil kommer hvert år i august to mobile restauranter på Smukfestival i Skanderborg.
Læs hele historien her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025