Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lars Damgaard står i spidsen for en dansk virksomhed, A Hereford Beefstouw, som gennem 47 år har drevet bøfhuse i ind- og udland. En restaurantkæde der netop nu er ved at ruste sig til endnu hårdere dyst.
”Der er de seneste år kommet rigtig mange til, som vil have del af den kage. Der har aldrig været flere aktører på markedet end nu. Vi er for mange om at dele det. Så der kommer klart en stor opbremsning, hvor en del må give op,” spår Lars Damgaard.
Konceptet hos A Hereford Beefstouw er vokset, så der nu findes 10 restauranter i Danmark, en i Nuuk, Grønland, en i Gøteborg, Sverige samt to restauranter i Australien, Adelaide og Melbourne. Dertil kommer hvert år i august to mobile restauranter på Smukfestival i Skanderborg.
Læs hele historien her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025