Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nordjysk Mad og Turisme er en ny forening, der har til formål at sætte dagsordenen for kvalitetsudvikling i Nordjylland inden for erhvervet. Det primære omdrejningspunkt for foreningens arbejde og for medlemmerne, er ønsket om højere kvalitet af såvel råvarer som serveret mad. Det skriver MigOgAalborg.dk.

Det er virksomhederne i foreningen der står sammen i fællesskab og dermed tager et fælles ansvar for at opnå foreningens formål, at opnå bæredygtig vækst og øget kvalitet i hotel- og restaurationsbranchen samt i den lokale fødevareproduktion.

Nordjysk Mad og Turismes bestyrelsesformand, byrådsmedlem Lasse Frimand-Jensen, siger:

”Madglæden stråler fra foreningens initiativtagere og som kommunalpolitiker med stor passion for det lokale, er det utroligt stærkt at sådan en organisation er stablet på benene af græsrødder, fødevareproducenter og kokke med sans for forretningsmulighederne i vores regionale råvarer”.

HORESTA: Erhvervsturismen skal styrkes

Danmark har haft stor succes med at tiltrække ferieturister, men erhvervsturismen er ikke fulgt med i samme tempo. HORESTA peger på, at dette bør være en prioritet, da forretningsrejsende bruger markant flere penge end feriegæster.

Bühlmann løfter historisk hotel med millionrenovering

Hotel Scheelsminde i Aalborg gennemgår en omfattende renovering til 15 mio. kr. Bühlmann Hotels vil skabe en luksuriøs hoteloplevelse med respekt for historien. Projektet omfatter nye konferencefaciliteter, værelser og et moderne spaområde.

Erhvervsturismen rummer et stort vækstpotentiale

De seneste to årtier har budt på markante forandringer i dansk turisme. Mens ferieovernatninger er steget eksplosivt, har væksten i overnatninger fra forretningsrejsende været langt mere beskeden. Det efterlader et stort uudnyttet potentiale for erhvervsturismen, som er værdifuld for branchen, mener HORESTA.

Log ind