Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nye direktør i Jensens Bøfhus Anders Nikolaisen har tidligere været ansat i kæden, hvor han arbejdede sammen med den nuværende bestyrelsesformand Jesper Rosener, der dengang var adm. direktør. Det satte da også hurtigt tankerne i gang, da han blev tilbudt det nye job.
"Jeg var hjemme den aften. Tror jeg sad i mit arbejdshjørne. Umiddelbart tænkte jeg ikke så meget, da Jesper ringede, for vi taler sammen privat indimellem. Men samtalen drejede sig relativt hurtigt ind på Jensens, og jeg kunne begynde at fornemme formålet med samtalen. Jeg fortalte Jesper, at jeg var glad for, hvor jeg var, men at jeg gerne ville tænke over det," siger Anders Nikolaisen.
Hvad den nye direktør helt konkret skal gøre i Jensens Food Group for at vende underskuddet til overskud, vil han endnu ikke fortælle, da han ikke har skabt sig et overblik over virksomheden endnu. Men årsagerne til, at han har takket ja til det nye omfattende job, er klare.
"De rette forhold i virksomheden er til stede med en investorkreds, som bakker op. Der er en bestyrelse med nogle dygtige mennesker, og så er der en formand, som jeg kender rigtig godt, og som jeg deler gensidig tillid med. Det er de ting, der skulle til, for at jeg ville sige ja," siger Anders Nikolaisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025