Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hver dansker på mellem 4 og 75 år indtager i gennemsnit 52 kilo kød om året. Det viser tal fra DTU Fødevareinstituttet, som DR har kigget nærmere på.
Heraf udgør rødt kød 44 kilo om året. Det betyder, at danskerne i gennemsnit spiser mere end de 500 gram rødt kød ugentligt, som de officielle danske kostråd tilråder.
I stedet sættes 840 gram rødt og rødt forarbejdet kød til livs hver uge. Selvom tallet kan virke højt, tyder det på, at danskernes kødindtag er nedadgående, oplyser DTU.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            Ny HORESTA-direktør vil ændre fortællingen om branchen30-10-2025 
 
- 
                            Venstre-profil: Kommuner skal kunne tvinge Airbnb til at udlevere data30-10-2025 
 
- 
                            Korttidsudlejning kobles til ulovlig CPR-registrering i København30-10-2025 
 
- 
                            S og V går sammen i ny alliance for flere p-pladser i København30-10-2025 
 
- 
                            Fødevareminister nedlægger stillinger og samler styrelser i ny enhed30-10-2025 
 
- 
                            The Guardian hylder Fyn som eventyrlig og magisk rejsedestination30-10-2025 
 
- 
                            Hotel Faaborg solgt efter kort tid på markedet30-10-2025 
 
- 
                            Hvide Sande Havn udbyder nøgleområde til hotel- og ferieudvikling30-10-2025 
 
