Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flemming og Ketty Sunddal, der ejer restaurant Flammen, har valgt at lukke deres oprindelige spisested, Fole Høkerkro, hvor det hele startede. Det gør de efter restaurantens daglige leder, Jan Korsgaard, har sagt op, skriver JydskeVestkysten.
”Vi takker Jan mange gange for hans loyalitet og hans store lyst til at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi ønsker Jan held og lykke i fremtiden,” siger direktør Ketty Rosenfeldt Sunddal.
De seneste 10 år har kroen været bestyret af Jan Korsgaard, og det samarbejde har parret været rigtig glade for.
Ketty Rosenfeldt Sunddal og Flemming Sunddal arbejder nu på at informere de kunder, der har bestilt mad ud af huset i det nye år om kroens fremtid. Planen er at lukke stedet den 31. december, men de er også åbne for at sælge det eller finde en forpagter, der kan overtage stedet og drive det videre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025