Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flemming og Ketty Sunddal, der ejer restaurant Flammen, har valgt at lukke deres oprindelige spisested, Fole Høkerkro, hvor det hele startede. Det gør de efter restaurantens daglige leder, Jan Korsgaard, har sagt op, skriver JydskeVestkysten.
”Vi takker Jan mange gange for hans loyalitet og hans store lyst til at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi ønsker Jan held og lykke i fremtiden,” siger direktør Ketty Rosenfeldt Sunddal.
De seneste 10 år har kroen været bestyret af Jan Korsgaard, og det samarbejde har parret været rigtig glade for.
Ketty Rosenfeldt Sunddal og Flemming Sunddal arbejder nu på at informere de kunder, der har bestilt mad ud af huset i det nye år om kroens fremtid. Planen er at lukke stedet den 31. december, men de er også åbne for at sælge det eller finde en forpagter, der kan overtage stedet og drive det videre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025