Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Regeringen vil øremærke 40 millioner kroner over fire år til at løfte dansk gastronomi. Det er en del af regeringens finanslovsudspil, som bliver fremlagt torsdag.
Nyheden er blevet taget godt imod ved GastroNorth, som er et samarbejde mellem ti gourmetrestauranter i Nordjylland. Samarbejdet er blevet indgået med en klar ambition om at få Michelinstjerner til Nordjylland.
Redaktøren for Den Danske Spiseguide, Bent Christensen, tror på, at Nordjylland har potentiale for at få en eller flere stjerner.
”Nordjylland har nogle af landets bedste råvarer tilgængelige – blandt andet fisk, skaldyr, vildt og bær. Der er kreativitet i køkkenet hos de bedste restauranter, der er faglig dygtighed – og så er der ambitioner og konkurrenceforhold”, siger Bent Christensen.
Se indslaget fra TV2 Nord her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025