Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hans Christian Smed, der gennem mange år har ledet fødevaredelen på Roskilde Festival, skal være ny direktør i Københavns Madhus.

Med en baggrund i detailhandlen hos blandt andet Salling Group og efter 12 år som en del af ledelsen på Roskilde Festival skal Hans Christian Smed i fremtiden stå i spidsen for Københavns Madhus.

"Jeg glæder mig til at sætte mine erfaringer herfra (Roskilde Festival, red.) i spil i en ny sammenhæng og i et hus, der har spillet en stor rolle i udviklingen af mad og måltidskvalitet i Danmark. Jeg håber at kunne bygge ovenpå Københavns Madhus’ eksisterende visioner, og ser frem til at formidle disse i fællesskab med de 40 ildsjæle i huset. Vi skal udvikle nye forretningsområder, både offentligt og privat, der kan forene mission, sund økonomi og en organisk vækst," udtaler hovedpersonen i meddelelsen.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind