Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Årets Vildtret er en klassisk kokkedyst, der flytter rundt i landet, alt efter hvor vildtet og de gode lokale råvarer findes. I 2016 var det Lollands fede jorder og rige vildtbestand, der gjorde Årets Vildtret til en stor og velbesøgt begivenhed, både lokalt og nationalt. Vinderen blev Jesper Dams Hansen, Restaurant Babette. I 2017 lagde Samsø jorde til, hvor deltagerne fik fornøjelsen af at arbejde med vildt fra de samske jagtmarker og råvarer fra ’Danmarks Køkkenhave’, som Samsø rettelig kaldes.
For at deltage i Årets Vildret 2018 skal man indsende opskrift på en ret med vildtkød og 3 garniturer. Opskriften er ikke den deltageren stiller op med i finalen, ikke desto mindre er det vigtigt, at dommerpanelet ved udvælgelsen tydeligt kan se, hvordan deltageren arbejder som kok, når han eller hende tilbereder vildt.
De kokke som bliver udtaget til finalen vil senest den 17. oktober få tilsendt en råvareliste og en oversigt over hvad konkurrencekøkkenerne indeholder.
Deltagerne får dog ikke ad vide, hvilket vildt der vil være på dagen, da dette afhænger af hvad der nedlægges op til konkurrencen. På dagen trækker finalisterne lod om køkken og dermed hvem, der vælger først fra vildtparaden. Der tilberedes én hovedret, som gerne må bestå af flere serveringer.
Læs mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025