Hvordan kan restaurationsbranchen bruge teknologi og data til at skabe en mere effektiv drift, øget rentabilitet og bedre gæsteoplevelser?
De spørgsmål bliver besvaret, når Digital Day den 7. oktober samler restaurationsbranchen til en dag med oplæg, paneldebatter og inspiration i centrum af København.
HORESTA med i paneldebat
Jeppe Møller-Herskind, adm. direktør i HORESTA, gæster paneldebatten "Fremtidens Hospitality – Hvordan driftes fremtidens restaurant for at sikre god rentabilitet og vækst?”.
Her møder han blandt andre repræsentanter fra Norrlyst, Dully, Barma, Fruity AI, We Code og Mikkeller/KcalFactory til en faglig debat om, hvordan ny teknologi kan bruges intelligent i restaurantdriften.
Dagen byder desuden på indlæg fra bl.a. Norrlyst-koncernen om deres digitale forretning, Mikkeller om automatiseret lagerstyring og Fruity AI med cases på kunstig intelligens i branchen.
Dagen igennem kan du møde cases fra interessenter i alle led: brancheorganisationer, restaurantejere, kokke, tjenere, driftsansvarlige, it-virksomheder, tech-udviklere og dataspecialister.
Kort sagt får du fagligt påfyld fra alle relevante sider, så du kan få det bedste værktøj på hånden til at en moderne og datadrevet restaurant.
Lyder programmet som noget for dig?
Digital Day afholdes af OnlinePOS A/S i samarbejde med HORESTA.
Praktisk info om eventet
- En dag med inspirerende oplæg, cases og networking
- +12 oplægsholdere
- Gratis deltagelse inkl. forplejning (Kun 100 pladser – først til mølle)
- Afholdes centralt hos Huset København, Rådhusstræde 13, 1466 København
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025