To dage med gastronomisk præcision og sans for detaljer kulminerede fredag i Silkeborg, hvor Nordiske Mesterskaber for kokke- og tjenerelever 2025 fandt deres vindere.
Norge tog guldet i kokkekategorien med Mari Solhaug Moi og Mathias Johnsen, mens Tristan Tómasson Manoury og Silvía Louise Einarsdóttir sikrede Island sejren blandt tjenereleverne.
Eleverne blev bedømt på både teknisk kunnen og evnen til at arbejde bæredygtigt. Kokkeeleverne tilberedte kreative menuer baseret på hemmelige råvarer, mens tjenereleverne excellerede i vinparinger, borddækning og klassiske serveringsdiscipliner.
Se reaktioner og stemningsbilleder fra de norske og islandske vindere samt fra overdommer Christian Neve i videoen herunder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025