To dage med gastronomisk præcision og sans for detaljer kulminerede fredag i Silkeborg, hvor Nordiske Mesterskaber for kokke- og tjenerelever 2025 fandt deres vindere.
Norge tog guldet i kokkekategorien med Mari Solhaug Moi og Mathias Johnsen, mens Tristan Tómasson Manoury og Silvía Louise Einarsdóttir sikrede Island sejren blandt tjenereleverne.
Eleverne blev bedømt på både teknisk kunnen og evnen til at arbejde bæredygtigt. Kokkeeleverne tilberedte kreative menuer baseret på hemmelige råvarer, mens tjenereleverne excellerede i vinparinger, borddækning og klassiske serveringsdiscipliner.
Se reaktioner og stemningsbilleder fra de norske og islandske vindere samt fra overdommer Christian Neve i videoen herunder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025