De seneste år har Sebastian Holberg Svendsgaard slået sit navn fast i branchen med flotte præstationer på kendte danske restauranter og senest med sin guldmedalje ved Bocuse d’Or Europa 2024 i Trondheim.
Vi mødte Sebastian og resten af teamet i deres såkaldte prep-køkken i det vestlige Lyon søndag – dagen før den store finale på Sirha-messen, hvor Bocuse d’Or traditionen tro finder sted.
Se interviewet her, hvor du bl.a. kan blive klogere på holdets drivkraft, hvordan de håndterer forventningerne, hvilken rolle fadet spillet i konkurrencen og meget mere.
Det bliver spændende at følge:
- Sebastian Holberg Svendsgaard (kandidat og kok)
- Phillip Nilsen (commis)
- Ronni Mortensen fra (holdcoach og tidligere Bocuse-deltager)
- Francis Cardenau (jurymedlem)
- Magnus Rosendahl (hjælper)
- Olivia Jensen (hjælper)
- Gustav Spurré (hjælper)
Danmark har historisk set leveret flotte resultater ved de tidligere års Bocuse d'Or, så øjnene er naturligt rettet mod det danske hold mandag.
Held og lykke!
Danske kokke i Bocuse d'Or gennem tiden:
2023: Brian Mark Hansen (guld)
2021: Ronni Mortensen (sølv)
2019: Kenneth Toft-Hansen (guld)
2017: Morten Falk
2015: Kenneth Toft-Hansen
2013: Jeppe Foldager (sølv)
2011: Rasmus Kofoed (guld)
2009: Jasper Kure
2007: Rasmus Kofoed (sølv)
2005: Rasmus Kofoed (bronze)
2003: Michael Koch
2001: Jesper Koch
1999: Mikkel Maarbjerg
1997: John Kofod
1995: Kenneth Staal
1993: Jens Peter Kolbeck (sølv)
1991: Hans Beck Thomsen
1989: Jan Petersen
Foto: Jesper Bøjlund, Danmark (Bocuse d'Or 2025)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025