De seneste år har Sebastian Holberg Svendsgaard slået sit navn fast i branchen med flotte præstationer på kendte danske restauranter og senest med sin guldmedalje ved Bocuse d’Or Europa 2024 i Trondheim.
Vi mødte Sebastian og resten af teamet i deres såkaldte prep-køkken i det vestlige Lyon søndag – dagen før den store finale på Sirha-messen, hvor Bocuse d’Or traditionen tro finder sted.
Se interviewet her, hvor du bl.a. kan blive klogere på holdets drivkraft, hvordan de håndterer forventningerne, hvilken rolle fadet spillet i konkurrencen og meget mere.
Det bliver spændende at følge:
- Sebastian Holberg Svendsgaard (kandidat og kok)
- Phillip Nilsen (commis)
- Ronni Mortensen fra (holdcoach og tidligere Bocuse-deltager)
- Francis Cardenau (jurymedlem)
- Magnus Rosendahl (hjælper)
- Olivia Jensen (hjælper)
- Gustav Spurré (hjælper)
Danmark har historisk set leveret flotte resultater ved de tidligere års Bocuse d'Or, så øjnene er naturligt rettet mod det danske hold mandag.
Held og lykke!
Danske kokke i Bocuse d'Or gennem tiden:
2023: Brian Mark Hansen (guld)
2021: Ronni Mortensen (sølv)
2019: Kenneth Toft-Hansen (guld)
2017: Morten Falk
2015: Kenneth Toft-Hansen
2013: Jeppe Foldager (sølv)
2011: Rasmus Kofoed (guld)
2009: Jasper Kure
2007: Rasmus Kofoed (sølv)
2005: Rasmus Kofoed (bronze)
2003: Michael Koch
2001: Jesper Koch
1999: Mikkel Maarbjerg
1997: John Kofod
1995: Kenneth Staal
1993: Jens Peter Kolbeck (sølv)
1991: Hans Beck Thomsen
1989: Jan Petersen
Foto: Jesper Bøjlund, Danmark (Bocuse d'Or 2025)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025