I McDonald’s restauranter landet over finder man et stort hold af unge medarbejdere, der balancerer arbejde og uddannelse. For Sille Stenholm Jørgensen og Mikkel Wyrtz begyndte deres rejse i McDonald’s også som et fritidsjob, men udviklede sig hurtigt til en karrierevej.
Se HORESTA Play-videoen med Sille og Mikkel nedenfor og få et indblik i deres karriereforløb, og hvordan McDonald’s arbejder med at skabe karriereveje for unge medarbejdere.
Sille var 15 år, da hun begyndte at arbejde på McDonald’s i Taastrup ved siden af gymnasiet. I dag 8 år senere har hun været igennem forskellige stillinger hos burgerkæden som skiftleder, afdelingsleder og står i dag, som restaurantchef samtidig med, at hun tager en lederuddannelse på McDonald’s eget akademi.
Også for Mikkel Wyrtz begyndte rejsen med en deltidsstilling ved siden af skolen. Efterfølgende steg han i graderne som manager og supervisor – og i dag ejer han flere McDonald’s-restauranter i hele landet som franchisetager.
Fælles for deres historier er, at de begge fra en ung alder har taget ansvar og trivedes i lederroller. De er gode eksempler på, hvordan unge kan vokse med opgaven og finde motivation i at udvikle sig selv og andre.
Netop det at være leder og rollemodel er et vigtigt tema hos McDonald’s. Her er der fokus på medarbejderudvikling, efteruddannelse og talentpleje. For unge med ambitioner er der masser af muligheder for at gøre karriere i restaurationsbranchen – også i en af verdens største restaurantkæder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
BonBon-Land tvunget til at lukke efter kraftigt skybrud
23-07-2025
-
Fyns Sommerland lokker gæster med tørvejrsgaranti
23-07-2025
-
Eksklusivt badeanlæg planlægges i København
23-07-2025
-
Første kig på Joe & The Juices drive-thru i Nyborg
23-07-2025
-
Blå Flag guider turister til sikre badesteder i hele landet
23-07-2025
-
Ny eldreven sporvogn skal fremtidssikre turen gennem Tivoli
23-07-2025