Den nye generation i hotel- og restaurantbranchen står om få uger klar til at kæmpe om titlerne Årets Kokkeelev 2024 og Årets Tjenerelev 2024 og dermed blive en del af en prestigefyldt klub blandt tidligere vindere.
Kokkeeleverne skal tilberede en 3-retters menu på 6 timer og 30 minutter. Den ene ret er kendt på forhånd, den anden har et kendt hovedemne, mens råvarerne til den sidste ret først bliver afsløret til selve finalen.
Tjenereleverne skal blandt andet forsøge at imponere dommerne med deres evner inden for discipliner som borddækning, mixologi, vinidentifikation, øl og ost, bord ?? og gæster samt personlig fremtoning.
Finalisterne til Årets Kokkeelev kommer fra otte forskellige skoler, mens tjenereleverne er fordelt blandt fem skoler. Skolerne stiller med hold á to elever, hvoraf den ene fungerer holdleder.
Du kan læse mere om de enkelte elever på Gastrofighters og på HORESTAs Instagram-profil og blive klogere på, hvem der sidder i dommerpanelerne her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025