Den nye generation i hotel- og restaurantbranchen står om få uger klar til at kæmpe om titlerne Årets Kokkeelev 2024 og Årets Tjenerelev 2024 og dermed blive en del af en prestigefyldt klub blandt tidligere vindere.
Kokkeeleverne skal tilberede en 3-retters menu på 6 timer og 30 minutter. Den ene ret er kendt på forhånd, den anden har et kendt hovedemne, mens råvarerne til den sidste ret først bliver afsløret til selve finalen.
Tjenereleverne skal blandt andet forsøge at imponere dommerne med deres evner inden for discipliner som borddækning, mixologi, vinidentifikation, øl og ost, bord ?? og gæster samt personlig fremtoning.
Finalisterne til Årets Kokkeelev kommer fra otte forskellige skoler, mens tjenereleverne er fordelt blandt fem skoler. Skolerne stiller med hold á to elever, hvoraf den ene fungerer holdleder.
Du kan læse mere om de enkelte elever på Gastrofighters og på HORESTAs Instagram-profil og blive klogere på, hvem der sidder i dommerpanelerne her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hilton vil åbne tre nye hoteller om ugen i 2025
11-06-2025
-
Marriott tester AI til smartere værelsesfordeling
11-06-2025
-
Nyt boutiquehotel åbner i København
11-06-2025
-
BonBon-Land fordobler overskud efter gæstefremgang
11-06-2025
-
Dansk rigmand åbner sommerbar på Bornholm
11-06-2025
-
Hoteldirektør støtter taxa-forslag: Gæster risikerer at stå uden kørsel
11-06-2025
-
To danske restauranter blandt verdens 100 bedste
11-06-2025
-
Erfaren salgsprofil vender tilbage til HUSET Middelfart
11-06-2025