Den nye generation i hotel- og restaurantbranchen står om få uger klar til at kæmpe om titlerne Årets Kokkeelev 2024 og Årets Tjenerelev 2024 og dermed blive en del af en prestigefyldt klub blandt tidligere vindere.
Kokkeeleverne skal tilberede en 3-retters menu på 6 timer og 30 minutter. Den ene ret er kendt på forhånd, den anden har et kendt hovedemne, mens råvarerne til den sidste ret først bliver afsløret til selve finalen.
Tjenereleverne skal blandt andet forsøge at imponere dommerne med deres evner inden for discipliner som borddækning, mixologi, vinidentifikation, øl og ost, bord ?? og gæster samt personlig fremtoning.
Finalisterne til Årets Kokkeelev kommer fra otte forskellige skoler, mens tjenereleverne er fordelt blandt fem skoler. Skolerne stiller med hold á to elever, hvoraf den ene fungerer holdleder.
Du kan læse mere om de enkelte elever på Gastrofighters og på HORESTAs Instagram-profil og blive klogere på, hvem der sidder i dommerpanelerne her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025