HORESTA inviterer til webinar den 13.juni kl. 13.00-15.00 med fokus på forbrugernes vinkel i forhold til bæredygtige take-away produkter.

Dette webinar kigger nærmere på forbrugernes holdning og adfærd i forhold til valg af mere bæredygtige take-away løsninger. Vi får besøg af Naboskab, der vil fortælle om deres forbrugeradfærdsundersøgelse, og New Loop, der vil dele hvordan forbrugerne modtager nye typer take-away løsninger.

Vil du med? Tilmeld dig her.

Program for dagen:

  • Naboskab fortæller om forbrugeradfærdsundersøgelse og evt. nye projekter
  • New Loop om deres tanker ift. Take-away løsninger til slutbrugeren mm.
  • Hvordan kan vi hjælpe branchen på vej særligt ift. plastik i take-away emballage

Arrangementet er en del HORESTAs Less-Plastic sektorsamarbejdet med Miljøstyrelsen om at nedbringe mængden af plastik i take-away.

Maria
Politisk chef
Maria Olafsson

Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering

Det historiske venue på Islands Brygge har fået turismens internationale miljømærke. Direktør Allan Hansen fremhæver medarbejdernes indsats og ambitionen om at gøre bæredygtige valg lettere for kunderne.

Log ind