2021 bliver forhåbentlig året, hvor vores branche igen kan finde fodfæste. Men starten af 2021 tegner desværre til at ligne udgangen af 2020. Derfor er HORESTA og projekt JA-TAK til efteruddannelse gået sammen med flere uddannelsesinstitutioner om at lancere et bredt digitalt efteruddannelsesudbud målrettet hotel- og restaurationsbranchen i perioden januar – marts. Udbuddene er målrettet både ufaglærte, faglærte og ledere og er alle godkendte kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse, som er VEU-godtgørelsesberettiget.
Det er muligt at deltage i efteruddannelse under hjemsendelse med lønkompensation og dermed bruge hjemsendelsesperioden til opkvalificering. Det er også muligt, at udtræde af lønkompensation og modtage VEU-godtgørelse og fondsstøtte i forhold til den pågældende medarbejders anciennitet mv.
Medlemmer kan se mere i kataloget til højre på siden.
Chef for kompetencer, bæredygtighed og certificering
Pia Svane
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025