Casper Sobczyks kunne hver dag nyde udsigten ud over Øresund som køkkenchef på Hotel Marienlyst. Men han følte, at han var nået i mål med projektet, og at der var brug for nye udfordringer. Samtidig havde han brug for at stoppe med at jagte elite i den absolutte topgastronomi.
Nu er hans drivkraft ikke Michelin-stjerner men at være den bedst mulige køkkenchef og leder i Madkastellets tre restauranter i Københavns Zoo. Her laver han kvalitetsmad til børnefamilier og attraktionens mange øvrige gæster. Bistro Panpan er af anmeldere blevet kaldt landets bedste familierestaurant.
I VISITOR kan du læse om, hvad Casper Sobczyk brænder for, og hvordan et lederkursus ændrede hans tilgang til arbejdet i køkkenet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025