Internationale foodies kan ikke altid få et bord på den tostjernede Michelin-restaurant, Henne Kirkeby Kro. Stedet bruges nemlig flittigt at de lokale, og byens tandlæge holder sine fester på kroen, fortæller køkkenchef og indehaver af virksomheden, Paul Cunningham.
I det nye nummer af HORESTAs magasin VISITOR kan du læse om manden, der bragte Michelin-stjernerne til Vesterhavet. En del af hans filosofi i køkkenet lyder blandt andet:
“En ung kok i dag er lige seks måneder på en fancy restaurant for så at tro, han er den nye Paul Bocuse. Men det er du ikke, skat. Det tager tid og hårdt arbejde, og faktum er, at man skal igennem de svære tider for at komme ud på den anden side med succes,” fortæller han.
Om de to Michelin-stjerner og den målrettet jagt på anerkendelse fortæller han:
“Det gider jeg simpelthen ikke. Hvis det sker, så sker det. Det var dejligt for Michelins udsendte, at de også fik et godt måltid.”
Læs hele historien her og hold øje med det nye nummer af VISITOR, der bliver omdelt i denne uge. HORESTAs branchemagasin går tæt på erhvervet, krisen og fremtiden for den hårdt ramte branche.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025