Internationale foodies kan ikke altid få et bord på den tostjernede Michelin-restaurant, Henne Kirkeby Kro. Stedet bruges nemlig flittigt at de lokale, og byens tandlæge holder sine fester på kroen, fortæller køkkenchef og indehaver af virksomheden, Paul Cunningham.
I det nye nummer af HORESTAs magasin VISITOR kan du læse om manden, der bragte Michelin-stjernerne til Vesterhavet. En del af hans filosofi i køkkenet lyder blandt andet:
“En ung kok i dag er lige seks måneder på en fancy restaurant for så at tro, han er den nye Paul Bocuse. Men det er du ikke, skat. Det tager tid og hårdt arbejde, og faktum er, at man skal igennem de svære tider for at komme ud på den anden side med succes,” fortæller han.
Om de to Michelin-stjerner og den målrettet jagt på anerkendelse fortæller han:
“Det gider jeg simpelthen ikke. Hvis det sker, så sker det. Det var dejligt for Michelins udsendte, at de også fik et godt måltid.”
Læs hele historien her og hold øje med det nye nummer af VISITOR, der bliver omdelt i denne uge. HORESTAs branchemagasin går tæt på erhvervet, krisen og fremtiden for den hårdt ramte branche.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025