Bæredygtighed er ikke bare en markedsføringsøvelse og flødeskum på kagen. Det er en forretningsmæssig nødvendighed. Det fortæller erhvervspsykologen Jakob Bjarnø Rasmussen, der har speciale bæredygtighed og forandringsledelse, i det nye nummer af Visitor.
”Hvis man som virksomhed vælger at ignorere den grønne omstilling, er jeg overbevist om, at man bliver hægtet af vognen. Alle trends peger i retning af, at bæredygtige modeller er afgørende for vækst, konkurrence og rekruttering – og ja, menneskets overlevelse”, udtaler han.
Han mener, at det er vigtigt at inddrage personalet, når retningen for virksomheden justeres eller ændres helt. Her understreger han vigtigheden af, at medarbejderne føler, at de har en stemme, som bliver hørt.
Denne udgivelse er det sidste nummer i sit nuværende format. HORESTA har nemlig ansat en redaktør og hjemtaget magasinet. Så ligger du inde med en god historie, er du meget velkommen til at kontakte Sandra Samuelsen på [email protected].
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025