Bedre forudsætninger for dansk udespiseerhverv, fødevarekontrol, gode madoplevelser i hele landet, mangel på arbejdskraft og momsafløftning på restaurantbesøg. Temaerne var mange, da HORESTA mandag havde inviteret udvalgte medlemmer til rundbordssamtale med miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

HORESTAs politiske direktør Kirsten Munch roste efterfølgende en veloplagt minister:

”Det betyder utrolig meget, at vi har en miljø- og fødevareminister, som er lydhør, når det kommer til erhvervets udfordringer. Og det gælder både store og små ting, som vi kæmper med hver eneste dag. Medlemmerne ved mødet repræsenterede lige fra catering til restaurantkæder og hoteller til turismevirksomheder, så ministeren fik indblik i en bred vifte af problemstillinger fra virkeligheden i vores erhverv. Og vi sætter stor pris på ministerens engagement i dialogen og ikke mindst hans anerkendelse af vores erhverv”, siger Kirsten Munch.

Jakob Ellemann-Jensen kvitterede de fremmødte virksomheder for både relevante problemstillinger og gode cases, som han vil tage med sig i sit videre arbejde.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind