Fire spisesteder er det efterhånden blevet til i Adam Aamands smørrebrødsvirksomhed. I det nye nummer af Visitor fortæller han om hjørnestenene i forretningen, som er fagligt kokkehåndværk og en tidløs tilgang til klassikerne.
”Det handler først og fremmest om håndværket og ikke noget fortænkt, der kræver en masse mystiske apparater i køkkenet,” pointerer Adam Aamand.
Han fortæller også, hvordan han i 1,5 år sad med administration. En disciplin han hverken holdte af eller var synderligt god til, ifølge hans egne ord. Derfor ansatte han en direktør, hvilket gav ham friere hænder til at være sammen med medarbejderne og arbejde med råvarer samt menuerne.
Læs hele det nye Visitor her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025