I HORESTAs madspildsprojekt er ambitionen at samle de bedste råd fra erhvervet og videndele, men det hele starter i virksomhederne, og her kan eleverne være en vigtig ressource:
”Når elever træder ind i en virksomhed, bliver de lynhurtigt en del af arbejdsgangene og rutinerne, men før det er tilfældet, har man en unik mulighed for at få et par friske øjne på for eksempel virksomhedens madspild. Igennem HORESTAs madspildsprojekt har det vist sig, at mange af de gode initiativer faktisk starter hos virksomhedens nyeste medarbejdere, der har masser ideer til, hvordan man kan begrænse mængden af mad, der ender i skraldespanden”, siger miljøchef hos HORESTA Mikal Holt Jensen.
Fra Hotel- og Restaurantskolen i København lyder det:
”Vores elever er vant til at være kreative med bl.a. rester, skræller, stokke, toppe, ender og afskær. Vi vil derfor opfordre virksomhederne til at se på elever som en ressource og gøre brug af de nye øjne på bæredygtighed, de lukker ind i deres køkken”, siger Michelle Nadia Werther, Projektleder på Hotel- og Restaurantskolen i København.
I kan læse meget mere om HORESTAs madspildsprojekt på Facebook-siden, hvor det også er sidste chance for at være med i konkurrencen om to billetter til det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or i Lyon i slutningen af januar. I deltager ved at dele jeres bedste råd i kampen mod madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025