Techcollege i Aalborg løb med førstepladsen, da seks af landets hotel- og restaurantskoler kæmpede om at have de dygtigste elever i dette års udgave af Young Chef-konkurrencen.
Bag konkurrencen står Team Gastronomi Danmark.
Konkurrencen adskiller sig fra øvrige, ved at skolerne stiller op med et hold bestående af to kokke- og en tjenerelev, som skal samarbejde gennem hele seancen.
HORESTA og 3F sponsorerer rejselegater på 35.000 kroner til førstepladsen og 10.000 kroner til andenpladsen.
Top 3 i konkurrencen så sådan ud:
- plads: Techcollege
Kokkeelever:
Cecilie Bunk Pedersen - Ruths Hotel
Elisabeth Madsen - Musikkens Spisehus
Tjenerelev:
Frederik Hartmann Mikula - Prinses Juliana
Holdleder: Simon Sørensen
- plads: ZBC Kokke- og Tjenerskolen
Kokkeelever:
Magnus Rosendahl - Kokkeriet
Mathias Dyhr Rothmann - Restaurant Næs
Tjenerelev:
Helena Yndal Henriksen (NB: Kold College) - Falsled Kro
Holdleder: Kristian Arlet - ZBC
- plads: College 360
Kokkeelever:
Jannik Hedegaard Jespersen - Hotel Fru Larsen
Andreas Bjerring - Molskroen
Tjenerelev:
Mathias Breinholt - Restaurant Domestic
Holdleder: Kathrine Pilgaard Ottosen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025