Techcollege i Aalborg løb med førstepladsen, da seks af landets hotel- og restaurantskoler kæmpede om at have de dygtigste elever i dette års udgave af Young Chef-konkurrencen.
Bag konkurrencen står Team Gastronomi Danmark.
Konkurrencen adskiller sig fra øvrige, ved at skolerne stiller op med et hold bestående af to kokke- og en tjenerelev, som skal samarbejde gennem hele seancen.
HORESTA og 3F sponsorerer rejselegater på 35.000 kroner til førstepladsen og 10.000 kroner til andenpladsen.
Top 3 i konkurrencen så sådan ud:
- plads: Techcollege
Kokkeelever:
Cecilie Bunk Pedersen - Ruths Hotel
Elisabeth Madsen - Musikkens Spisehus
Tjenerelev:
Frederik Hartmann Mikula - Prinses Juliana
Holdleder: Simon Sørensen
- plads: ZBC Kokke- og Tjenerskolen
Kokkeelever:
Magnus Rosendahl - Kokkeriet
Mathias Dyhr Rothmann - Restaurant Næs
Tjenerelev:
Helena Yndal Henriksen (NB: Kold College) - Falsled Kro
Holdleder: Kristian Arlet - ZBC
- plads: College 360
Kokkeelever:
Jannik Hedegaard Jespersen - Hotel Fru Larsen
Andreas Bjerring - Molskroen
Tjenerelev:
Mathias Breinholt - Restaurant Domestic
Holdleder: Kathrine Pilgaard Ottosen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025