Gennem HORESTA får du værktøjer til at optimere din virksomheds drift og dermed styrke bundlinjen.

Vi producerer markedets mest veldokumenterede økonomiske nøgletal og brancheanalyser, som du kan bruge til at sammenligne dig med resten af markedet. Hvor gør du det godt, og hvor er der plads til forbedringer?

Blandt andet giver vores årlige Normtalsanalyse og løbende tendensanalyser din virksomhed et unikt indblik i din virksomhed og den generelle udvikling i hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Brug vores viden og analyser til at få indsigt i, hvordan du skaber det bedste grundlag for en rentabel drift i branchen. Det gør revisorer, investorer, banker, konsulenter og selvfølgelig rigtig mange af branchens virksomheder.

Få et økonomitjek

Vi tilbyder alle medlemmer et økonomitjek, hvor virksomhedens regnskab holdes op mod et gennemsnit af sammenlignelige virksomheder. Et økonomitjek kan hjælpe med at identificere, hvordan du kan forbedre din bundlinje.

Ønsker du (derudover) en større gennemgående analyse af virksomheden, tilbyder HORESTAs konsulenter virksomhedsspecifikke økonomiske analyser og strategisk rådgivning til en særlig medlemspris.

Unikke  løn- og personalestatistikker

Et medlemskab af HORESTA Arbejdsgiver giver desuden adgang til en række unikke løn- og personalestatistikker via Dansk Arbejdsgiverforening. Du kan bl.a. finde tal før lønniveauer for forskellige arbejdsfunktioner samt fraværsstatistik.

Du er velkommen til at kontakte os på e-mail analyse@horesta.dk eller tlf. 35 24 80 80.

For yderligere information kontakt:

Nøgletal og analyser

HORESTAs analyseafdeling gennemfører hvert år en række branche- og medlemsanalyser. Vi afdækker branchens økonomiske udvikling gennem vores nøgletalsanalyse, Normtalsanalysen, og følger efterspørgselsmønstrene i vores årlige konjunkturanalyse. Desuden laver vi løbende undersøgelser af aktuelle temaer og dagsordener, som optager branchens virksomheder.

Se HORESTAs kommende
EVENTS

HORESTA afholder løbende kurser, som kan styrke din drift samt øge din virksomheds kendskab til gældende regler om overenskomster, lovgivning og meget mere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne