Medlemsfordele

Rådgivning, kontante rabatter, netværk og politisk indflydelse. Som nyt medlem kan det være svært at overskue de mange medlemsfordele, HORESTA tilbyder dig. På siden herunder kan du se, hvilke fordele et medlemskab giver dig i hverdagen. Fordele, der giver dig et forspring i forhold til konkurrenterne.

Læs mere om HORESTAs medlemsfordele

Markedsføring

HORESTA arbejder med forskellige mærkningsordninger – stærke redskaber, som din virksomhed kan bruge aktivt i kampen om gæsterne. Derudover har du mulighed for at markedsføre dig som medlem af HORESTA, hvilket giver dine gæster en sikkerhed, da de så er dækket af HORESTA Garanti.

Læs mere om, hvordan du kan markedsføre dig som HORESTA-medlem

SOME2.jpg

HORESTAs medier

I HORESTA kommunikerer vi med omverden via en bred vifte af kanaler. Vi vil nemlig gerne møde vores medlemmer, hvor de er og i øjenhøjde. 

I 1StepAhead kan du læse om de mange store begivenheder, som finder sted i branchen. 

Magasinet VISITOR rummer både store og små nyheder fra erhvervet samt interviews med og portrætter af de toneangivende aktører i branchen.

Alle hverdage udsender vi vores nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret på vores branche, nyt om navne, ny lovgivning, politiske tiltag, events, kurser og meget andet.

Læs mere om HORESTAs medier

 

HORESTA-Aarsdag-2019-21.jpg

Kurser og events

HORESTA afholder en række gå-hjem-møder, netværksmøder, kurser og events forbeholdt vores medlemmer.

Vi opdaterer løbende vores eventkalender her på hjemmesiden, og derudover kan du se de kommende arrangementer i vores daglige nyhedsbrev.

Hvert år inviterer vi desuden alle vore medlemmer gratis med til vores Årsdag, der samler mellem 600-800 af branchens beslutningstagere til en dag fuld af inspiration og networking.

Se kommende events i vores eventkalender

89snakogsmil.png

Dine kontakter

For at vi kan servicere dig og din virksomhed bedst muligt, vil vi gerne kende dine nøglemedarbejdere. På den måde kan vi invitere dem med i målrettede netværk, til relevante events osv.

Hjælp os med at lære dine nøglemedarbejdere at kende. Send os en mail med navn og mailadresse på din daglige leder, HR-ansvarlige, økonomiansvarlige, etc. på [email protected].

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne