hotel14.gif

Rådgivning

Professionel rådgivning kan spare dig både tid, kvaler og penge. Hos HORESTA kan vi hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning inden for bl.a. arbejdsret og erhvervsjura, driftsøkonomi, fødevarer og uddannelse.

Læs mere om vores medlemsrådgivning

statistik.gif

Rabatter

HORESTA har sikret fordelagtige medlemsaftaler med en række af branchens største leverandører. Et medlemskab er således ikke kun vejen til branchens bedste rådgivning – det er også en god forretning.

Se alle rabataftalerne

96venner.png

Netværk

Med et medlemskab af HORESTA får du mulighed for at netværke med topchefer og øvrige ledere fra hele branchen. Vi har en række netværk, fora og aktiviteter, der er målrettet og særlige medlemssegmenter.

Kontakt os for at høre mere.

christiansborg2.gif

Politisk indflydelse

HORESTA arbejder hver dag på at skabe de bedste betingelser for de danske turismevirksomheder, og som medlem kan du få indflydelse på dette politiske arbejde. Det gælder både nationalt såvel som regionalt. Kampene handler om bl.a. skatter og afgifter, arbejdsmiljøregler, fødevareregler, transport, uddannelsesmuligheder, konkurrence m.v.

Læs mere om HORESTAs politiske arbejde

ClimateBanner1.jpeg

Miljø og bære-dygtighed

I HORESTA kan du få sparring på bæredygtige initiativer og løsninger, som kan styrke din virksomhed. Løsninger, som giver driftsbesparelser på vand, el og affald. HORESTA er eksperter på området og varetager blandt andet turismens miljømærke, Green Key.

Læs mere om HORESTAs arbejde med bæredygtighed

Bar4.gif

Konsulent-ydelser

Hotel- og restauranterhvervet udvikler sig, og HORESTA har fingeren på pulsen. Derfor udbyder vi en række konsulentydelser og undervisningsforløb, som har til formål at styrke driften i din virksomhed.

Læs mere om HORESTAs konsulentydelser

SOME2.jpg

HORESTAs medier

I HORESTA kommunikerer vi med omverden via en bred vifte af kanaler. Vi vil nemlig gerne møde vores medlemmer, hvor de er og i øjenhøjde. 

Magasinet VISITOR rummer både store og små nyheder fra erhvervet samt interviews med og portrætter af de toneangivende aktører i branchen.

Alle hverdage udsender vi vores nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret på vores branche, nyt om navne, ny lovgivning, politiske tiltag, events, kurser og meget andet.

Læs mere om HORESTAs medier

 

HORESTA-Aarsdag-2019-21.jpg

Kurser og events

HORESTA afholder en række gå-hjem-møder, netværksmøder, kurser og events forbeholdt vores medlemmer.

Vi opdaterer løbende vores eventkalender her på hjemmesiden, og derudover kan du se de kommende arrangementer i vores daglige nyhedsbrev.

Hvert år inviterer vi desuden alle vore medlemmer gratis med til vores Årsdag, der samler mellem 600-800 af branchens beslutningstagere til en dag fuld af inspiration og networking.

Se kommende events i vores eventkalender

BlueFlag.gif

Markeds-føring

HORESTA arbejder med forskellige mærkningsordninger – stærke redskaber, som din virksomhed kan bruge aktivt i kampen om gæsterne. Derudover har du mulighed for at markedsføre dig som medlem af HORESTA, hvilket giver dine gæster en sikkerhed, da de så er dækket af HORESTA Garanti. HORESTA Garanti er en særlig garantiordning, der dækker hvis virksomheden har begået en fejl. Det giver kunderne en tryghed og din virksomhed en konkurrencefordel. 

Læs mere om HORESTA Garanti

Læs mere om, hvordan du kan markedsføre dig som HORESTA-medlem

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne